Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyvrcholení pražské plesové sezóny, opulentní Ples v Opeře, se uskuteční sice až za čtvrt roku, pro jeho návštěvníky ale není nikdy příliš brzo začít řešit, co si vzít na sebe. Vždyť tato akce je zejména právě o respektování společenského statusu a sebevyjádření prostřednictvím svého zevnějšku.

Například Zoře Hejdové (33) z Evropy 2 se loni nevyhnul trapas, když její šaty z Plesu v Opeře ten stejný víkend oblékla na jiném plese Míša Nosková. Sympatická moderátorka nenechává nic náhodě a šaty na příští ples vybírá o to obezřetněji. S dalšími kráskami Emmou Smetanou (36) a Renatou Langmannovou (37) se zúčastnila otevření Fashion Opera Lounge. Zde budou prodejci čeští návrháři dodávat své modely, které budou v průběhu ledna k dispozici hostům Plesu v Opeře.

„Je skvělé, že existuje možnost přijít si vybrat šaty od různých tvůrců na jednom místě, a navíc vše konzultovat s módním stylistou,“ rozplývala se Hejdová, která na akci předvedla model od libanonského módního mága Elieho Saaba. Na samotný ples prý ale tyto šaty neoblékne. „Můj výběr se zúžil na troje šaty. Rozhodně nebudou bílé, abych nedostávala otázky, jestli to jsou svatební, a nebudou ani černé, aby to na plese nevypadalo jako na smuteční hostině,“ říká Zorka.

Je dost pravděpodobné, že to moderátorce bude 7. února ve Státní opeře velmi slušet. Zora totiž už několik měsíců maká na své postavě.

Reklama

Další články

Načítám