Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sportovní moderátor televize Nova Martin Čermák do společnosti vyvedl svoji přítelkyni Kristýnu. Pár si nenechal ujít očekávanou premiéru velkofilmu Hobit: Bitva pěti armád. Znají se už jedenáct let, ale žijí ve společné domácnosti teprve tři roky.

"Je to dlouhá známost. Byli jsme spolu na gymplu, před maturitou jsme spolu začali chodit a teď spolu tři roky v Praze bydlíme," řekl Super.cz Martin.

Jeho partnerka je stejně nadšená sportovkyně jako on. "Spíš bych řekl, že je ještě větší blázen než já, je to extrém," prozrazuje.

Jeho přítelkyně je o hodně menší. Líbí se mu malé ženy? "Hobitky jsou tak trochu můj typ. Zatím jsem měl vždycky o hodně menší ženu a fungovalo to. Navíc je to praktické jak na oblékání, tak na boty. Nejmenší velikosti nebývají vyprodané, boty má přítelkyně velikosti 35, to se nestane, že by je někdo vykoupil. Je to hobitka s nohama popelky," dodal se smíchem Čermák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám