Hlavní obsah
Článek

Chudák Josef Rychtář (65)! Pán uren a vdovec roku, který v květnu pochoval svou krátkodobou manželku Ivetu Bartošovou (†48), v posledních dnech neví, kde mu hlava stojí. Musí řešit téměř krachující bezpečnostní firmu, odpykávat si obecně prospěšné práce, stíhat po esemeskách urážet svého syna Josefa Rychtáře juniora (ten mu to poměrně vtipně oplácí) i zvukaře Standu, který po dlouhé době ve funkci věrného psíka prozřel a začal na říčanského podnikatele vytahovat velmi zajímavé věci. A teď přišla další, jež je hodna zřetele. Rychtář čelí nařčení, že svou zesnulou ženu připravoval o část peněz!

„Byl jsem svědkem toho, kdy se licitovalo o honoráři na jedné diskotéce. Jak jsem se pak dozvěděl od spolumajitele, s Rychtářem měli mít domluveno, že Ivetě se řekne, že za vystoupení bylo méně peněz, než kolik ve skutečnosti Josef dostal,“ obvinil Rychtáře Stanislav Lysý.

Prý také v posledních měsících života měl Ivetě nutit nového manažera a jak zvukař Super.cz sdělil, zjistil si o něm, že má za sebou minulost člověka, který vybere od lidí zálohy, pak ale nic nesplní. Nevzbuzoval v něm důvěru. „Iveta asi instinktivně vycítila, že to není dobrý člověk, a odmítala s ním mít něco společného. Ale Pepík pořád chtěl, aby se s ním spolupracovalo. Bůh ví, jestli spolu také nedělali nějaké čachry machry, protože pár kšeftů přes něj přeci jen nakonec šlo,“ dodal Lysý.

Sám Rychtář opakovaně prohlašoval, že s Ivetou Bartošovou nikdy nebyl kvůli penězům. „V žádném případě jsem ji nikdy nepřipravil ani o korunu. Miloval jsem ji. Byl jsem s ní proto, abych jí pomohl,“ tvrdil opakovaně.

Reklama

Další články

Načítám