Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nechtěl prožívat další bolest při třídění jejích věcí? To je jediný pochopitelný důvod toho, jak se zachoval Artur Štaidl (27), zřejmě za pomoci táty Ládi a rodiny, když se zbavil všech věcí po zesnulé matce, zpěvačce Ivetě Bartošové (†48). A udělali to pěkně potichoučku a nenápadně.

Vše zjistil vdovec Josef Rychtář (65), který svěřil, že v kontejneru před uhříněveským domem, který zdědil zpěvaččin syn, se nachází nejen nábytek, matrace a další zařízení domácnosti, ale také Ivetiny osobní věci, například obrázky.

„To jsou všechno věci, se kterými žila! Proč to jen ten Artur udělal...?“ řekl Josef nechápavě Blesku. „Dědické řízení ještě nebylo ukončeno a stále jsem účastníkem tohoto řízení,“ dodal Rychtář a marně si lámal hlavu nad tím, kam z podkroví zmizely Ivetiny pěvecké trofeje. "Vyhodili celý její život," uzavřel.

Obsah kontejneru byl odvezen na skládku v Benátkách nad Jizerou a tam skončil rozdrcený a zahrnutý mezi ostatními odpadky. Zachránit se vdovci nepodařilo nic, kromě věcí, hlavně šatů a bot, které již z domu odvezl.

Reklama

Další články

Načítám