Hlavní obsah
Článek

Hvězda béčkových hollywoodských filmů se jako zralá čtyřicátnice proměnila v nevěstu princeznovského typu a podruhé vkročila do manželství. Snad jí pohádková svatba zajistí perspektivnější vztah.

Herečka a bývalá modelka Angie Everhart se v minulosti už jednou vdávala, ale šlo o tak špatnou zkušenost, že by na ni nejradši zapomněla. Podstatně úspěšnějšího hollywoodského kolegu Ashleyho Hamiltona si vzala za muže na konci roku 1996 a po čtyřech měsících byla opět svobodnou ženou. Před krátkým manželstvím se ještě stačila zasnoubit se Sylvesterem Stallonem, ale akčního hrdinu nakonec k oltáři nedotáhla.

Angie se do dalšího svazku nehrnula a veškerou energii věnovala své kariéře, která zahrnuje skvosty jako Mrazivá zvrhlost či Sexy tým. Když ve 45 letech zjistila, že z ní úspěšná a respektovaná herečka nikdy nebude, dala přednost roli zajištěné manželky. Na pláži v kalifornské Santa Monice se provdala za podnikatele Carla Ferra, který ji snad finančně zajistí natolik, že se už nebude muset ztrapňovat před kamerou.

Reklama

Další články

Načítám