Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to tak dávno, kdy modelka Agáta Prachařová (38) schytala vlnu kritiky za to, že na přehlídce spodního prádla ukázala pořádný pupek.

Tehdy se spekulovalo nad tím, zda maminka syna Kryšpína není opět těhotná. Agáta však druhého potomka skutečně nečekala a zvětšené bříško svedla na popíjení ve vinném sklípku. Pupek ale jinak štíhlá modelka zatím neshodila!

Na narozeninové párty baru v centru Prahy se sice nesvlékla do prádélka, ale oblékla těsné šaty, v nichž se jí vyjímalo pořádné bříško. Ani tentokrát samozřejmě o těhotenství nepadlo ani slovo.

Agáta přitom není vůbec tlustá. Její váha se pohybuje na hranici podvýživy, což však neznamená, že se jí tuk neukládá v problémových partiích. Protože vypadá jako tyčka, bříško je na modelce o to víc vidět. Pokud Agáta opravdu nečeká miminko, stačilo by jen trošku víc cvičit a z fleku by mohla konkurovat modelkám Victoria's Secret. Teď bychom jí to ale nedoporučovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám