Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční videoklip Evropy 2 je tu! Kdo chce vidět zpívajícího Leoše Mareše (47) a rapujícího kuchtíka Láďu Hrušku (46), směle do toho! Klip, na kterém se podílely všechny hvězdy Evropy 2 včetně Zorky Hejdové (33) a Patrika Hezuckého, si poslechněte ve videu, ve kterém dostal prostor i světový DJ David Guetta.

„Je to super kluk a skvělý DJ. Známe se necelý rok. Doufám, že se v létě zase potkáme na Ibize,“ říká moderátor Pavel Cejnar, který rádiu zprostředkoval kontakt. Evropa 2 zvolila pro letošní Vánoce song Thrift Shop, ve kterém se z větší části rapuje. Z Leoše Mareše se naopak stal tanečník latinskoamerických tanců!

"Jsem ráda, že jsme tenhle song natočili, protože náš osud v rádiu je nyní nejistý. Někteří v sobě totiž objevili nevídaný hudební talent a připravují se na sólovou dráhu. Je to přísně tajný, takže nechci ani naznačovat, ale Patrik už má smlouvu s 50 Centem a Jindrovi buší na dveře Kanye West (46) a žadoní, aby mu taky napsal nějakej ten song. Ale já za mikrofonem zůstávám, takže dobrý,“ směje se Zorka Hejdová, která je spolu s bombucmanem Evropy 2 Jakubem Kohákem největším raperským překvapením tohoto klipu.

Samotné natáčení klipu bylo nejnáročnější na magistrále. „Jsme zvyklí na hodně, ale tohle bylo opravdu nejextrémnější místo, na kterém jsme kdy natáčeli. Kvůli natáčení se tvořila obrovská kolona. Lidé křičeli, zastavovali anebo pískali na holky. Takže tohle pro nás byla velká výzva a musíme říct, že jsme rádi, že jsme to celkem bez úhony přežili,“ shodují se režisér klipu Michal Kavalčík (48) (Ruda z Ostravy) a kameraman Martin Linhart (marty68).

Reklama

Další články

Načítám