Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sebevědomí herečky Tori Spelling (50) utrpělo koncem loňského roku pořádný šok poté, co vyšly najevo zálety jejího muže Deana McDermotta. Na manželském neštěstí zkroušená matka čtyř dětí však nakonec vydělala. Její rodinný příběh v rámci reality show True Tori začaly sledovat televizní kamery a rodinná kasa, která už nějakou dobu zela prázdnotou, se konečně začala opět naplňovat. Možná i to vede seriálovou Donnu k myšlenkám na další plastiky...

Spelling se nechala v jednom z dílů svého pořadu slyšet, že by ráda podstoupila nějaké další zákroky včetně opětovné operace prsou. Ta minulá se totiž na klinice příliš nevyvedla. Propadlého dolíku v dekoltu si u Tori nešlo nevšimnout. Implantáty má navíc už patnáct let, a tak výměna není od věci.

„Její sebedůvěra dostala pořádný kopanec po nevěrách manžela. Necítí se ve svém těle dobře a něco by s tím chtěla udělat,“ řekl prý zdroj magazínu US Weekly.

Tori nakonec zavrhla možnost požádat o rozvod a s osmačtyřicetiletým hercem zůstala nejen kvůli dětem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám