Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chodí spolu už skoro čtyři roky, ale doposud se ještě ani nezačali bavit o tom, že by svůj vztah posunuli do další úrovně. Zasnoubení, svatba nebo společný potomek jsou ve vztahu Martina Gardavského a jeho přítelkyně Denise Bengosi tématy, která ještě neřeší.

„Nepotřebujeme žádné razítko na to, abychom se cítili jako pár," nechala se slyšet Denise a Martin ji doplnil: „I když třeba nebudeme spolu, tak prostě vždycky budeme spolu. Je těžké to vysvětlit, ale mezi námi je speciální spojení." Držitel titulu Muž roku a Mister International 2011 míní, že by svatba možná všechno změnila.

Denise je původem z Brazílie, ale v Evropě a konkrétně v České republice se prý už cítí jako doma. „Kdybyste se mě zeptali před třemi lety, jestli tu budu chtít zůstat do konce života, tak by zněla odpověď jednoznačně ano. Teď ale přemýšlím o nějaké zemi, kde je trošku tepleji," smála se Denise Bengosi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám