Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože Dannie Langoska patří mezi naše prostorově nejvýraznější zpěvačky, tak si na svém vzhledu dává velmi záležet.

Zpěvačka není majitelkou konfekční postavy, a tak je pro ni nakupování trendy kousků oblečení oříšek. „Oblečení na mě vážně není lehké sehnat. Snažím se naslouchat radám stylistů, abych nikoho neurážela, a zároveň si udržela vlastní styl, který je extravagantní," říká.

Dannie se podařilo přijít na pár stylistických fíglů, jak se obléknout i s kily navíc. Snaží se zvýraznit svůj poměrně útlý pas a většinou ráda poutá pozornost hlubokým dekoltem. „Určitě by mi někdo chytrý ale dokázal poradit, co mám dělat jinak, třeba si vzít skafandr, abych nebyla vidět," směje se zpěvačka. „Není tady mnoho zpěvaček, které by byly při těle a vypadaly jako já, což je zase výhoda," chichotá se umělkyně.

Sympatická blondýnka velmi řeší, co si obléká, navrhovala vlastní šperky, ale úplně nejvíc energie a času věnuje péči o vlasy. „Teď jsem platinová, ale mám za sebou třeba melír nebo teplejší odstín víc do žluta," prozradila nám zpěvačka na otevření nové pobočky českého řetězce kadeřnictví v pražském Florentinu. „Měla jsem dlouhé kudrnaté vlasy. Docela se o ně starám. Na to, že jsou odbarvený, vypadají stále dobře," konstatuje Dannie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám