Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V posledních letech se Karel Gott (†80) čím dál tím víc snaží hájit svou ženu Ivanu Gottovou (48), kterou tak nějak národ nepřijal za svou, a soudě podle reakcí diváků na internetu, úplně moc jí nefandí ani v moderování VIP zpráv. Zpěvák se nyní Super.cz ozval s tím, že by si s redaktorem popovídal o její práci. Co si o ní myslí?

„Když už se naráží na moderování Ivany… Zajímavé je, že nikomu nevadí, že v televizi moderují i ti, kterým není rozumět a jsou protivní. Někdy opravdu nechápu, jak se někteří k té práci dostanou. Já svou ženu v televizi opravdu sleduji a nevím, co bych jí měl vyčíst. Pravda, že jí to víc sluší, když to dělá s Petrem Vágnerem, je to veselejší,“ řekla Super.cz největší česká celebrita za posledních sto let. Ani když je na obrazovce sama, nedělá prý nic, co by se Gottovi nelíbilo.

Kritika jeho ženy se mu bytostně příčí. „Někdy mi připadá, že proti Ivance probíhá vyloženě lynč. Lidé se na internetu přidávají ke kritice, anonymně se vyzvrací, to je hrozný obraz,“ nelíbí se Karlu Gottovi, jak se diváci vyjadřují o jeho ženě. Myslí si, že někteří by konečně měli pochopit a respektovat, že právě ji si vybral za svou životní družku. Doufejme, že to Mistra dál nebude příliš trápit!

Je Ivana Gottová terčem nechutných útoků?
Někdy je to skutečně hodně přes čáru
19,6 %
Je to oprávněná kritika
15,6 %
Ano, ale kdyby nechtěla být celebritou, nikdo ji nekritizuje
64,8 %
Celkem hlasovalo 30224 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám