Hlavní obsah
Článek

Také letos se televizní stanice předháněly v tom, jak nalákat diváky na zbrusu nové seriály. A protože sledovanost seriálů často stojí a padá s angažovanými herci, a zejména herečkami, přišli si diváci opět na své.

Česká televize bodovala zejména díky dlouho očekávanému seriálu První republika, kde o sobě opět dala vědět někdejší hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Markéta Plánková (45) alias konzervativní typická žena své doby Klára Valentová. Diváci si oblíbili také její emancipovaný protipól Veroniku Arichtevu (známou z retro cyklu Vyprávěj), jež si ve stejném počinu zahrála nekonvenční Magdalenu Škvorovou.

Každý pátek byl na obrazovkách ČT ve znamení komediální vodnické série Neviditelní. V netradičně pojatém seriálu o vodnících mezi námi vynikla herečka Bára Poláková jako přítelkyně padoucha Laušmana (Jiří Langmajer) a Kristýna Liška Boková coby vodnice Johana Baretti.

V televizním seriálu ze soudního prostředí Život a doba soudce A. K. opět svůj šarm a sex-appeal uplatnila vnadná Jitka Čvančarová (46). Naopak Zuzanu Norisovou, která ve stejném seriálu hraje osudovou ženu Adama Klose (David Švehlík) byste možná v její současné podobě ani nepoznali...

Diváky se novými televizními počiny snažila zaujmout i Prima, která vsadila na osvědčená jména. Někdejší seriálová hvězda Alice Bendová (50) se objevila ve Svatbách v Benátkách a novinka Vinaři byla další příležitostí pro hojně obsazovanou Terezu Kostkovou (47). Která herečka se vám letos v seriálech líbila nejvíc? Hlasujte v anketě pod článkem!

Která herečka se vám v seriálech letos nejvíc líbila?
Markéta Plánková v seriálu První republika
8 %
Veronika Arichteva v seriálu První republika
11,9 %
Bára Poláková v seriálu Neviditelní
21,4 %
Kristýna Liška Boková v seriálu Neviditelní
3,9 %
Jitka Čvančarová v seriálu Život a doba soudce A.K.
20 %
Zuzana Norisová v seriálu Život a doba soudce A.K.
1,6 %
Alice Bendová v seriálu Svatby v Benátkách
5,1 %
Tereza Kostková v seriálu Vinaři
28,1 %
Celkem hlasovalo 33531 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám