Hlavní obsah
Článek

Řada známých českých tváří se letos zapojila do kampaně Movember, pánové si při tom nechali narůst kníry, aby upozornili na prevenci rakoviny prostaty. Nedá se říct, že by jim mužná ozdoba tváře zrovna slušela a většina už se těšila, až ji poslední listopadový den shodí.

Stalo se tak na jevišti Divadla Kalich po představení muzikálu Horečka sobotní noci. Právě píseň Night Fever z tohoto díla byla totiž základem pro videoklip Kníra mám, který s osobnostmi - v čele s Karlem Gottem (†80) - natočila dvojice Miloš Pokorný a Roman Ondráček. Jen Gott měl v klipu knír pouze nalepený.

Hromadného holení se účastnili mj. tenista Radek Štěpánek, zpěvák Richard Tesařík (78) anebo spisovatel Michal Viewegh. Ten se knírku zbavil obzvláště rád. „Já opravdu zažívám poprvé

v životě, jaké to je, když vám raší něco pod nosem. Musím přiznat, nenadchlo mě to a hodně jsem se na dnešek těšil. Už mě zarostlého neuvidíte. Nebo jen když půjde o dobrou věc. Dobrovolně a pro své potěšení ale už nikdy nic podobného určitě nepodniknu,“ uvedl Viewegh.

Reklama

Další články

Načítám