Hlavní obsah
Článek

Nejslavnostnější róbu, možná až moc, si na předávání cen Český slavík vzala modelka a zpěvačka Eliška Bučková (34). I když sama navrhuje i společenské šaty, tyhle byly vypůjčené. A překvapilo nás, že Eliška zvolila svatební salon. "Zdají se mi spíš společenské než svatební, i když proti gustu..," krčila rameny modelka.

Protože se Eliška několik let věnuje kromě modelingu i zpívání, zajímalo nás, kdy konečně vyrazí na Slavíka nejen jako host, ale i jako nominovaná. "Tak to nevím. Musím si udělat svůj fan klub a třeba budu jednou Skokanem roku nebo Objevem roku. Ale dneska bych byla asi tak hvězdou večera, protože tady není nikdo, kdo by se víc třpytil," smála se Bučková.

Měla ale ještě jeden plán. Pokud by se to hodilo do koncepce programu, mohla by třeba někdy v příštích letech na Slavících zazpívat. "Zkusím to tady oběhnout, zavést řeč s těmi správnými lidmi a uvidíme, jak to dopadne. Jen kdyby chtěli, abych zahrála i na housle musela bych to trošku oprášit," žertovala. Každopádně by bylo určitě na co koukat, neboť i jako host na sebe Eliška díky obřímu dekoltu, ze kterého jí málem vypadly vnady, poutala dost velkou pozornost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám