Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins má štěstí na chlapy, kteří zbožňují Indii. Do druhé nejlidnatější země světa se už před časem zamiloval otec její dcery Laury, hudebník Matěj Homola. Co však nikdo nečekal, je to, že do Indie odletěl relaxovat i její současný partner Rytmus.

„Kdo by to byl řekl, že jednou budu v pět ráno sedět s indickým knězem na břehu řeky Gangy a absolvuji takovýto ujetý rituál? Je třeba to zažít a vidět,“ napsal si pod fotky z dovolené Rytmus. A nebyl by to drsný rapper, kdyby si neudělal legraci z nemocí, které lze na exotické výpravě chytit.

„Horečka dengue, žloutenka, H1N1, toxoplazma, svrab okolo tlamy jak víno,“ vyjmenoval, co všechno by ho ve "špinavé" Indii mohlo potkat. Domů se ale vrátil zjevně v pořádku a připravuje se na koncerty, které ho v předvánočním čase čekají.

Už 20. prosince totiž ve známém pražském klubu chystá Perrier s Mafia Records a Tvoj Tatko records předvánoční koncert, kde vystoupí nejen Rytmus, ale i rappeři Separ, Momo a Ektor.

Reklama

Další články

Načítám