Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová topmodelka Linda Vojtová (38) poslední dobou tráví v Česku hodně času. Má zde pracovní povinnosti, do kterých patří i slavnostní večer k vyhlášení výsledků Českého slavíka Mattoni 2014.

Podle informací Super.cz bude Linda předávat jednoho ze Slavíků společně se svým dědečkem Vadimem Petrovem, kterému uspořádala velkolepý koncert ve vyprodaném Obecním domě v Praze. Aby neponechala nic náhodě, na sobotní slavnostní večer už velmi pečlivě trénuje.

Na sociální síti zveřejnila vtipné video, ve kterém tančí před zrcadlem na písničku Trezor od Karla Gotta (†80). Diváci se tak mohou těšit na to, že jim Linda možná sama zatančí.

„Karel Gott je pro mne světová hvězda. Měla jsem to štěstí se s ním párkrát setkat, a to i v New Yorku. Přeji mu dalšího Slavíka do sbírky a doufám, že Trezor v mém podání ho neurazí, ale naopak rozesměje a potěší,“ smála se Linda, která ani za nic nechtěla prozradit, jak to na Slavíkovi bude vypadat doopravdy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám