Hlavní obsah
Článek

Moderátor Marek Eben (66) patří k nejsympatičtějším lidem v českém šoubyznysu. Má vybrané chování, jako praktikující katolík je věrný své ženě a nikdy by ji neopustil, přestože už od mladého věku je na invalidním vozíku. Ke všem se vždy snaží chovat slušně, ale přesto naráží na překážky, kdy se o něm mluví jako o hrozném necitovi. Marek se s dezinformacemi o své osobě vypořádal v jedné nové písni z desky, která právě bratrům Ebenovým vychází.

„Psalo se o mně, že mě opustila žena, že po mně budou dědit bratři, že psa dávám pryč, do útulku. Tohle všechno jsem se dočetl. Je to smutné. Zúčastnil jsem se křtu charitativního kalendáře, všichni jsme se tam vyfotili se psy. Říkal jsem tam, že máme také asistenčního psa, ale že to máme jinak. My asistujeme psovi, on toho moc neumí. Výstup byl ten, že Eben dává psa pryč a za dvě stě tisíc si nechá vycvičit nového. To je neuvěřitelné,“ kroutil bezbranně hlavou v DVTV Eben.

Naštěstí si svým chováním u lidí za dlouhá léta vytvořil takovou pověst, že by podobným smyšlenkám asi nikdo ani na okamžik nevěřil.

Související témata:
Asistenční služba

Reklama

Další články

Načítám