Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Dejdar (59) si nechal narůst knírek. Že bychom ho s ním potkávali dlouhodobě, ale naštěstí nehrozí. Již zítra se ho herec zbaví. "Je to Movember, zítra půjde dolů, protože už pracuju. Je to symbolická podpora, v mé profesi je to prostě problém držet to do konce listopadu. Koupil jsem si ještě takového nasazovacího, tak to budu kombinovat," řekl Super.cz Martin Dejdar (59).

Herce příští rok v březnu čeká velké jubileum, oslaví padesáté narozeniny. A od producenta Oldřicha Lichtenberga dostal dárek už teď. Kvůli němu posunul o jeden den datum premiéry muzikálu Mýdlový princ.

"Šel jsem za Oldou s tím, že mám 11. března narozeniny a požádal ho, abych si zahrál premiéru na své narozeniny. Že by to bylo stylové. Původně měla být o den později. A on souhlasil," prozradil Dejdar.

Oslavy prý budou divoké. "Chci pozvat všechny lidi, co mám rád a kteří by rádi přišli na moji oslavu. Vymýšlím koncept, jak by to mělo vypadat, uvidíme," dodal Dejdar, který se v novém muzikálu bude alternovat se Sagvanem Tofim. "Sagvana mám rád, dělali jsme spolu jen absolventský film Sedm před asi sto osmdesáti lety, a od té doby jsme spolu nepracovali. Sagi je dobrej týpek, herec, dobře zpívá. Bude to fajn," dodal Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám