Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Michaela Doubravová miluje extravagantní módu a nakupování je jejím velkým koníčkem. Na VIP shopping vyrazila v úplně průhledné halence. Zase tak odvážná, aby vyrazila ven bez podprsenky, ale nebyla.

"Cítím se v tom dobře, mám podprsenku, mám pocit, že je všechno tam, kde má být. Občas ale nosím modely, kde se musím hlídat. Jednou jsem si vzala do ruky dceru kamarádky a ona mi stáhla top a vše bylo venku," přiznala Super.cz Míša.

I její partner, herec Roman Tomeš, má Míšu rád sexy. "Můj kluk má rád holá záda a sukně, to mu často plním. A je benevolentní, i co se týče mého divného stylu oblékání, ale doma mě má rád i v teplácích. Dnes bych se mu takhle sexy asi líbila," dodala herečka.

"Nakupování mám ráda, hlavně po internetu, nemám ráda přeplněné obchoďáky. Dnes tady ale Romanovi něco vyberu k Vánocům, které se opravdu už blíží," dodala hvězda seriálu Ulice.

Reklama

Další články

Načítám