Hlavní obsah
Famous
Článek

Herec Zac Efron přijal pozvání do talk show Dava Skylarka, jehož hraje komik James Franco. Hvězda Muzikálu ze střední v pořadu hovořila o sebeukájení. Francovi alias Skylarkovi pak Zac tvrdil, že se ukájí vlastní rukou i sedmnáctkrát za den a někdy mezi stehny při řízení.

Tříminutová zpověď je reklamou na Frankův nový film Interview, v němž hraje s kolegou Sethem Rogenem. Efron během rozhovoru vyvrcholí – bravurně to zahraje – na což James ve fiktivním pořadu Skylark Tonight reaguje slovy: „To bylo neskutečné.“

Franco alias Skylark se pak mladého kolegy ptá na ranní koupelnový rituál. „Někdy se probudím a zahlédnu se v zrcadle, a člověk si pomyslí, kdo je ten chlápek? A je to tam. Pak si můžete vyčistit zuby,“ odpověděl Efron.

James pokračuje v otázkách a ptá se Zaka, zda si myslí, že má s masturbací problém. „Blízký východ má problémy, já mám řešení,“ reaguje vtipně sedmadvacetiletý herec.

Franco a Rogen v novém filmu Interview naplánují atentát na Kima Čong-una ve chvíli, kdy mají možnost vyzpovídat tohoto diktátora v televizním pořadu.

Reklama

Další články

Načítám