Hlavní obsah
Článek

Herečku Milenu Steinmasslovou (59) si pamatujeme hlavně jako energickou maminku ze seriálu Ranč U zelené sedmy. Občas ji postřehneme v televizi, ale jinak hraje spíše na divadelních prknech.

Tentokrát si ale zahrála manželku Luďka Soboty v novém filmu režisérky Slobodanky Radun MY 2. Po dlouhé době jsme ji tak měli šanci vidět ve společnosti.

Sympatická herečka působila mezi lidmi na premiéře tak trochu zakřiknutě a bojácně. Vysvětlila, že dlouho na žádné premiéře nebyla a neví, co se ten večer od ní vlastně čeká. „Třeba výběr oblečení, tak ten jsem velmi prožívala. Strašně dlouho jsem žádnou premiéru neměla a některé poznámky médií k oblečení hereček jsou kruté,“ vysvětlila Steinmasslová svoji obavu. Herečka neponechala nic náhodě a oblékla černé šaty Escada.

A proč se herečka objevila ve filmu po tak dlouhé době? „Ono to není tak, že by na mě filmové nabídky pršely a já je odmítala. Tady byl zajímavý scénář a paní režisérka si mě sama našla. Ta role mi není po srsti a to je velký dar. Moje postava je víceméně záporná a vyvolává konflikty. Na mě, jako na herečku, se to nepřenese, a ta práce je pro mě zábavná,“ popisuje herečka, jak se s postavou maminky hlavní postavy popasovala. Navíc ji bavilo, že si zahrála manželku Luďka Soboty.

„Manželství s panem Luďkem Sobotou bylo báječné. Na to, že jsme každý jiný, to bylo moc fajn. Ani moc neimprovizoval, spíš naopak, byl velmi ukázněný a připravený,“ řekla Steinmasslová o svém kolegovi, který je improvizacemi na place proslulý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám