Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý český oscarový režisér přiznal, že se bojí stárnutí a bojuje proti němu všemi možnými prostředky. Momentálně je nespokojený s velikostí svého břicha a rozhodl se se špeky zatočit. "Břicho je velké. Mám bohužel v koupelně zrcadla, a když tam jdu, tak se vždycky hrozně leknu. Hrozně mě to štve, moje žena je tolerantní, ale já se před ní stydím," řekl Super.cz Jiří Menzel (†82).

Snaží se ve formě držet také díky cvičení. Jeho trenér, bývalý Mistr Evropy v dvojbobech Roman Gomola, za ním chodí každý víkend domů. "Musím cvičit, donutí mě k tomu kamarád. Jinak jsem hrozně líný. Abych tady nějakou chvilku zůstal, musím pro to něco dělat. Opičinec mám doma a trenér za mnou jezdí cvičit domů. Nikam jinam bych nedorazil. Jsem vážně hrozně líný," vysvětluje režisér.

K cvičení si na břicho dopřává také speciální proceduru, po které by mu prý mělo úplně zmizet. "Jsem tady poprvé a čeká mě celý program, budu chodit pravidelně. Ohřívají mi břicho, jsou k tomu cvičení a další věci. Nechci být starý. Je to směšné, je to trapné, já starobu ale těžko snáším," uzavřel Menzel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám