Hlavní obsah
Článek

Rosie Huntington-Whiteley (37) se po úspěšné epizodě v Hollywoodu opět plně věnuje modelingu a před objektivem vystavuje své sexy tělíčko. Při focení nejnovější kampaně toho ukázala opravdu hodně.

Modelka předvedla své křivky v kalifornském Malibu, kde na místní pláži pózovala v outfitu, který toho z její ženské krásy naštěstí příliš nezahalil. Rosie připomínala Venuši oděnou do mořské pěny a v lehounkých šatech odhalila své dlouhé nohy až k rozkroku. Zdálky se zdálo, že partnerka akčního hrdiny Jasona Stathama odhalila ňadra, ale k tak odvážnému kroku se neodhodlala. Její vnady totiž halila podprsenka tělové barvy, již zdobily dekorace ve tvaru květů.

Huntington-Whiteley se proslavila filmem Transformers 3, který se stal celosvětovým trhákem a výrazně přispěl k propagaci této sexy krásky. S dalšími nabídkami z Hollywoodu však Rosie dlouho otálela. Na plátně ji tak diváci mohou obdivovat až po čtyřech letech čekání. V příštím roce ji konečně spatří ve filmu Mad Max: Fury Road, kde si zahrála po boku Toma Hardyho a Charlize Theron.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám