Hlavní obsah
Článek

Pro modelky má Leoš Mareš (47) slabost. Když se ale moderátor setkal před objektivem fotoaparátu s Katkou Průšovou (40), na místě nedošlo k erotickému jiskření, ale spíš se jednalo o setkání bratra se sestrou.

„Na place byla velká sranda, všichni se známe dlouho. Je to už třináct let, co se kamarádíme,“ komentovala Kateřina setkání s Leošem. Nejznámější český moderátor a nejkrásnější dívka roku 2002 se setkali v ateliéru fotografa Jaroslava Urbana a stali se jedněmi z mnoha osobností ve fotoprojektu, který má oslavit dvacet let fungování známé italské džínové značky na českém trhu.

„Celý ten projekt je taková příjemná, skoro rodinná záležitost. Je to fajn příležitost se zase potkat. Jsem hrozně ráda, že máme v kalendáři takové hvězdy,“ svěřila se nám Katka během focení. Práce na place připomínala jeden velký večírek, který začal brzy ráno a končil odpoledne. „Kdyby Leoš nemusel vyzvednout děti ve školce, tak jsme tady snad doteď,“ komentoval druhý den práci s Průšovou a Marešem fotograf Jára Urban.

Reklama

Další články

Načítám