Hlavní obsah
Famous
Článek

Američanka Cara Anaya trpí extrémní formou syndromu permanentního sexuálního vzrušení. Třicetiletá matka z Arizony má totiž až devadesát orgasmů za hodinu. Ani jediný z nich si neužívá. Naopak tohle postižení ji fyzicky naprosto vyčerpává a psychicky devastuje. Řada žen trpících syndromem sáhla k zoufalému řešení a vzala si život.

Neléčitelným syndromem Cara trpí od roku 2011, každý den má zhruba šest hodin v kuse jeden orgasmus za druhým. Nonstop vyvrcholení vypadá jako extatický sen z ráje plného rozkoší. Cara má však úplně jiné pojmenování: „Je to nejhorší peklo.“

Velmi těžké pro ni je, že prožívá orgasmy ve chvíli, kdy se stará o děti, hraje si s nimi či o ně jinak pečuje. Přemáhají ji tak nejrůznější nepříjemné pocity, třeba že je perverzní a úchylná.

Nejstrašnější situaci zažila v roce 2012, kdy měla během dvou hodin 160 orgasmů jeden za druhým. Jenže ani lékaři si se záhadným syndromem nevědí rady. Léčba nezabírá a řada pacientek a pacientů – syndromem trpí vzácně také muži – tak hledají útěchu v internetových komunitách a fórech.

Jednou z domácích medicín na bizarní poruchu je hromada ledu. Když si žena genitálie prudce zchladí třeba ledem v ručníku, orgasmy to poněkud zbrzdí. Naopak intenzivní pohyb a sport jejich nástup a intenzitu umocňují.

Reklama

Další články

Načítám