Hlavní obsah
Článek

Krása a talent nejsou všechno. Celeste Buckingham (28) to moc dobře ví, a tak k nim přidává i pracovitost. K profesi zpěvačky si bývalá porotkyně X Factoru vyzkoušela i práci před kamerou. Čeští diváci ji budou moct spatřit ve zbrusu nové pohádce Láska na vlásku, kterou odvysílá Česká televize na Vánoce.

Devatenáctiletá zpěvačka se nepostarala pouze o roli princezny Beatrix, ale vzhledem ke své hlavní profesi se podle očekávání zhostila i titulní písně, ke které vznikl emotivní videoklip.

„Píseň reprezentuje postavu, kterou v pohádce hraji, princeznu Beatrix. Trpí, protože je osamělá, bez podpory a daleko od domova. Princ ji nechce, což se ale nakonec změní a příběh dostane svůj šťastný konec,“ prozrazuje tajemně Celeste.

Mladá hvězda přiznala, že pro ni psaní filmové skladby bylo úplně novou zkušeností. „Poprvé jsem nepsala písničku o mých životních zkušenostech, ale o postavě, která se mnou sice má něco společného, přesto je to někdo úplně jiný. V té době ženy prožívaly jiné situace. Hledání lásky a cítění smutku ale máme všechny podobné, jsme emocionální stvoření. To jsem se snažila do skladby vložit,“ vysvětluje zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám