Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud to takhle půjde dál, Evu Feuereislovou (34) na ulici nikdo nepozná. Oproti loňské účasti v kontroverzní reality show výrazně povyrostl její hrudník, a teď se jí změnil i obličej.

Eva je velkou příznivkyní umělých zásahů do lidského těla, a kdyby to bylo v jejích možnostech, nechala by ze sebe udělat zcela jinou bytost. Po účasti ve VyVolených si pořídila obří prsní implantáty a přítomnost cizích látek v těle se jí nejspíš zalíbila.

„Jelikož podporuji estetické i plastické úpravy zevnějšku, zúčastnila jsem se semináře, kde jsem byla modelkou na zvětšení rtů. Jelikož mam své rty od přírody úzké, pomáhám jim výplňovým materiálem,“ řekla nám Eva, která si vyzkoušela roli pokusného králíka.

Vylepšené rty Feuereislová hrdě ukázala na módní akci, kde se pokoušela novým úsměvem zastínit Innu Puhajkovou či Anetu Vignerovou (36). Se zkrášlováním však Eva ještě neskončila, takže se modelky mají čeho obávat. „Pořád ještě plánuji plastiku nosu, kterou jsem musela v létě kvůli angíně odložit,“ prozradila blondýna, která by to s úpravami neměla přehánět. Jinak by totiž mohla dopadnout jako návrhářka Donatella Versace, již s Evou prozatím spojuje jen podobný účes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám