Hlavní obsah
Článek

Když se o některé dámě řekne, že je operní pěvkyně, většina z nás si hned vybaví hřmotnou paní, která se kvůli desítkám kil navíc umí při zpěvu pořádně opřít do podlahy. Vycházející operní hvězdička Iveta Suchánková ale rozhodně nemá tři podbradky a pár pneumatik kolem boků. Naopak, je to holka k světu, ze které sálá živočišnost!

Dívka taky není zastydlá v klasice. Spolu se symfonik-metalovou kapelou Wishmasters vydala album Beatrice, kde v jedenácti písničkách ukazuje svůj hlas v baladách, ve svižných jízdách a nechybí ani až hororové songy.

Zajímavé je, že celé album je vlastně vyprávění jakéhosi příběhu z devatenáctého století. Mladá Beatrice prožívá komplikace ve vztahu se svým přítelem Johnem, samozřejmě nechybí ani nevěra a hned čtyři vraždy.

Iveta Suchánková, stejně jako hlavní hrdinka desky, odmala snila o tom, že se bude živit zpěvem. Na rozdíl od Beatrice ale (zatím) nikoho nezamordovala. A navíc se jí daří sen plnit. S kapelou, s níž původně hrála převzaté věci, má nyní úspěch. Na Ivetu se navíc dobře kouká, takže má všechny předpoklady pro slibnou kariéru.

Pátého prosince má za podpory kmotra Daniela Hůlky křest cédéčka, pak následuje čtyřměsíční tour po klubech.

Reklama

Další články

Načítám