Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Romana Pavelková (40) před rokem řešila, že už jí táhne na třicet a nic už ji nečeká. Bylo to úplně naopak. Po třicítce se konečně vdala za svého dlouholetého přítele, pomalu plánuje miminko a ani v modelingové branži není ještě na odstřel.

"Vždy jsem se obávala doby, až se věk přehoupne a bude začínat trojkou. Už skoro rok mi je třicet, a ačkoliv jsem se tohoto věku bála, musím říct, že se mi neskutečně daří. Nejenže jsem letos měla pohádkovou svatbu a teď se chystám na svatební cestu, na kterou se strašně moc těším, ale také jsem dostala několik reklamních zakázek," pochlubila se Romana.

"Myslela jsem, že když přestanu chodit přehlídky plavek a prádla, že pro mě modeling skončí, ale mýlila jsem se, začalo se mi dařit v reklamě. Jedna z posledních zakázek byla focení pro českou značku kabelek, s kterou spolupracuje i herečka Dana Morávková (52) a fotky se mi opravdu líbí," dodala.

Je spokojená i se svojí postavou, i když už ji v plavkách na mole nevystavuje. "Už nejsem ani tak vychrtlá, jak jsem bývala dříve, ale k tomu věku to nějak patří a hlavně mi to doporučila i gynekoložka, abych neměla problémy s otěhotněním," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám