Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dobré vztahy panují mezi současným manželem herečky Jany Bernáškové, režisérem Rudolfem Merknerem, i jejím bývalým partnerem a otcem dcery Justýny, rovněž režisérem, ovšem divadelním, Davidem Drábkem. Všichni tři se sešli na premiéře muzikálu Addams Family a po nevraživosti, ať už mezi kýmkoliv z trojlístku, nebylo ani vidu ani slechu, ačkoli to mezi Bernáškovou a Drábkem v době rozchodu bylo hodně ostré - soudně spolu bojovali o dceru. Nakonec ale vše dobře dopadlo.

Bernášková žije ve spokojeném svazku s Merknerem, s nímž má malého syna Theodora, a Drábek našel novou lásku v jiné seriálové herečce, Bernáškové typově ne nepodobné Henrietě Hornáčkové, kterou nyní můžete vídat v Cestách domů.

Děti spolu zatím nemají, ovšem jak nám Hornáčková řekla, potomka by si časem přála. "Já ještě chvilku počkám, ale pak do toho určitě také půjdeme," svěřila Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám