Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozvat jako moderátorku křtu knihy o etiketě zrovna herečku Báru Štěpánovou je poněkud odvážné, zvláště když nám některé její módní kreace, které nosí do společnosti, nejdou z hlavy ještě několik dní po akci a pro módní policisty bývají zdrojem nočních můr.

Spisovatelka Eva Filipová ale byla odvážná a Bára jí křest odmoderovala skvěle. Snažila se i s outfitem, i když k dokonalosti to mělo pořád hodně daleko. Jak se hodí černé kozačky do půli lýtek k šatům s krajkovými prvky, můžete sami posoudit v naší fotogalerii.

A jak se k sobě vlastně dámy dostaly? "Známe se z golfu a to je hra, která si na etiketě velmi zakládá. Měla by se tam dodržovat, bohužel tomu tak v poslední době není. Nějak nám ta společnost hrubne," řekla Super.cz Štěpánová.

"Golf je opravdu hra gentlemanů a dam a k tomu nějaké oblečení patří. Já to samozřejmě ctím a dodržuji, tak s tím problém nemám. Například velkým prohřeškem, který u nás vznikl, je to, že většina lidí přijíždí na golf ve svých krásných autech, velice hezky oblečení, a všichni se přezouvají na parkovišti," vyčítá trapas hráčům herečka.

"I my jsme tomu podlehli, a když jsme přijeli do Anglie, tuto akci jsme na parkovišti začali také provádět. Kamarád, který tam s námi byl, málem padl do mdlob. Na všech hřištích jsou samozřejmě šatny k tomu určené. A když má gentleman a dáma čas hrát golf, tak má snad také čas přezout si boty civilizovaným způsobem. A to jsou jen takové perličky," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám