Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Absolonová (47) je zamilovaná až po uši do hokejisty Tomáše Horny, což je na ní znát už na první pohled.

V sobotu společně s Alešem Hámou moderovala anketu Atlet roku a doslova zářila jako sluníčko. A jak je u ní zvykem, opět byla za nádhernou dámu, které to velmi slušelo.

Během slavnostního večera se Monika několikrát převlékla, ale největší úspěch mezi sportovci sklidila v odvážných modrých šatech s neuvěřitelně hlubokým výstřihem. Tím tentokrát nedráždila jen svého přítele Tomáše, ale i přítomné sportovce a televizní diváky.

„Řeknu vám, že je to úžasný, jak šikovné sportovce v té naší malinkaté zemi máme. V sobotu rekapitulace všech českých skvělých atletických výkonů, včera holky tenistky, to je paráda! Aspoň díky nim můžeme být hrdí Češi, když už ostatní dělají ostudu. Všem našim skvělým sportovcům zdar!," vzkázala Absolonová na sociální síti.

Oblíbená zpěvačka je náruživou sportovní fanynkou, což na ni musí zaláskovaný hokejista velmi oceňovat. Však také přestoupil ze slovenské Žiliny do Kladna, aby mohl s Monikou bydlet, a to už panečku vypadá na opravdu vážný vztah!

Související témata:
Atlet roku

Reklama

Další články

Načítám