Hlavní obsah
Článek

Ivetě Bartošové (†48) pobyt v Itálii na čerstvém vzduchu svědčí. Možná až moc. Z tamního sluníčka pravděpodobně dostala úpal. Díky tomu, že v domě svého milence Domenica Martucciho (47) nemá přístup k alkoholu, její nafouklá tvář splaskla a Iveta vypadá skvěle. Jenže už zapomíná, v jakém stavu ještě před pár dny byla. O tom, že by někdy pila, nechce ani slyšet. "V léčebně jsem byla neprávem. Nepatřila jsem tam. Neměla jsem tam co dělat. Je blbost, že bych měla potíže s alkoholem," tvrdí nyní sebejistě.

Bartošová ale zašla ještě dál. Reportérům, kteří ji navštívili, bez mrknutí oka říkala, že jí neselhávají ledviny a játra a že všechno o jejím těžkém zdravotním stavu jsou jen výmysly. "Nevím, kde na to někdo přišel," krčí nevinně rameny. "Je pravda, že jsme s Ivetkou už byli na vyšetření u lékaře. Divil jsem se, že její játra jsou naprosto zdravá. Buď něco doktoři přehlédli, nebo se Iveta zázračně stihla uzdravit. Možná někdo záměrně chce, aby si lidé mysleli, že je na tom špatně," řekl k tomu Super.cz Martucci. Ten přesto nechá Ivetin organismus znovu proklepnout dalšími doktory. "Ledviny jsme ještě nezkoumali," přiznal.

Bartošová se přesto vrací k dávno ohrané písničce, že je vše sluníčkové, nikdy s ní nic nebylo a nechápe, proč byla v léčebně. "Nepatřila jsem tam," dušuje se. Všichni její bývalí i současní spolupracovníci, jako jsou Zlata Golda Dvořáková, Martin Wolf nebo Richard Dušák, si tak nejspíš podle Bartošové vymýšleli. Iveta zřejmě pila výhradně pramenitou vodu ze zurčícího potůčku v Uhříněvsi. "I já jsem viděl Ivetu v příšerném stavu po pití, právě proto nechápu, že má játra v pořádku," krčí rameny Martucci. Ten se s přítelkyní hodlá příští týden vrátit zpátky do Čech. "Iveta se chce diplomaticky s panem Štaidlem domluvit, aby s ní pustil syna do Itálie. Když to nepůjde, strávíme spolu prázdniny v Čechách," dodal Domenico Martucci.

Reklama

Další články

Načítám