Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Donatella Versace v úterý odpoledne přistála v brazilském Sao Paulu a její přítomnost vyvolala na letišti pořádné pozdvižení. Drobné Italce dodali na důležitosti i bodyguardi, kterými byla obklopená. Její přísný vzhled pak podpořily ‚masařkoidní‘ sluneční brýle a uhlazený blond ohon. Donatella, na kterou se kritika za její zpackané plastiky hrne dlouhodobě ze všech stran, tím nechala vyniknout své znovu precizně vyhlazené tváři.

Čelo bez jediné vrásky se Donatelle viditelně lesklo, což může být podle plastického chirurga Aamera Khana právě důsledkem nadměrného množství omlazovacích procedur. „Její pleť je velmi lesklá, což je symptomem přílišného použití botoxu a laserového vyhlazování pleti,“ uvedl Khan. Se staženými vlasy navíc budilo ještě víc pozornosti obočí, které si devětapadesátiletá sestra Gianniho Versaceho odbarvuje do ‚neviditelna‘. Kůži na krku, jejíž redukce je složitá, pak Donatella raději schovala pod černou šálku.

Navzdory volnějšímu kompletu s jejím oblíbeným leopardím vzorem se nedala přehlédnout ani Donatellina vychrtlá postava. Ta tak rozhodně není dobrým vzorem pro osmadvacetiletou dceru Allegru, která bojuje s anorexií už od puberty. Budoucí dědičku značky Versace pojí přátelství se zpěvačkou Lady Gaga, s níž byla spatřena v italském Miláně i tuto středu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám