Hlavní obsah
Článek

Nosil spletenou kozí bradku až do pasu, dlouhé vousy á la ZZ Top nebo rumcajsovský plnovous, jenž by mu záviděl leckterý hipster. Také s vlasy prováděl potetovaný lídr kapely Krucipüsk divy, kdy se různě vyholoval, nechával si dlouhé číro a podobně. Nyní nás Tomáš Hájíček překvapil kultivovaným vzhledem.

"Udělal to ze mne pan režisér Zika, který mne chtěl takhle vidět pro hlavní roli ve filmu Burácení. Mám být vyvrhelem, tak jak si jej diváci ještě dokáží představit. Moje předchozí podoba už by na ně byla moc a diváci by mohli dostat šok," smál se Tomáš. Toho, jak na jeho zjev ve filmu budou reagovat fanoušci jeho kapely, se nebojí. "Doufám, že fanoušci kapely Krucipüsk jsou inteligentní lidé," dodal.

Ve filmu Burácení si ale Tomáš nezahrál na herce poprvé, hrál dokonce i v pohádce anebo v prvním ze série snímků Bastardi. "Staral jsem se tam o techniku a catering, a tak jsem zbyl na place poslední, když se zjistilo, že chybí představitel pro roli chemikáře, který na zvláštní škole obšťastňuje nezletilá děvčata, což mi bylo dost proti srsti," vysvětlil Tomáš, jenž je ženatý a podle svých slov je hrdým otcem.

Protože jsme si v zákulisí natáčení s Tomášem hodně povídali o zdravé výživě, nemohli jsme se nezeptat i v reportáži, zda opravdu tak změnil svůj životní styl. "Já žiju normálně, jak jsem žil, jen to lidé nevěděli. Ale těch deset panáků si klidně dám, protože mám dobré spalování. Lidé, kteří s ním mají problém, ale potřebují žít jinak," svěřil. Ovšem když jsme se ho zeptali na zdravotní výsledky u doktora, odpověď nebyla zrovna hodná následování. "Já k doktorovi nechodím, takže to mám určitě dobrý," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám