Hlavní obsah
Článek

Herečka Bára Kodetová (53) snad nikdy nevypadala lépe. V září oslavila 44. narozeniny a je maminkou tří dcer - Sophie, Violety a Lilly. A nemá za sebou žádný zásah plastického chirurga, i když už o tom vážně uvažuje.

Jaké je tedy její tajemství? "Jsem opravdu šťastná, což je po dlouhé době. Šťastná, spokojená, jak ve vztahu, tak i v práci. Dětičky trošku odrostly, což je také fajn, už je nemusím nosit, chodí samy," řekla Super.cz Bára na premiéře nového velkofilmu Interstellar.

I když má stále štíhlou postavu, posilovně se vyhýbá. "Chodím na procházku s naším pejskem, třeba dneska jsem nebyla schopná ze Stromovky odejít. Chodili jsme asi hodinu a půl," upřesňuje.

Miluje také masáže a kosmetiku. "Mám to takové dva v jednom. Kamarádka se mi stará o kosmetiku, obličej, její manžel dělá zase skvělé masáže. Jsou to báječní lidé, k nim chodím relaxovat a trošku se o sebe starat," prozrazuje.

Plastice se nebrání, i když zatím žádnou nemá. "Určitě bych do toho šla. Já proti tomu vůbec nejsem. Naopak si myslím, že když vás něco na těle či obličeji štve, musíte se na to koukat a vadí vám to, není nic lepšího, než se toho zbavit. Stále bych ale chtěla vypadat jako já. Zatím jsem nic nezměnila. Ale těším se na generálku. Celá se obměnit, osvěžit, omladit," dodala Kodetová, která žije s houslistou Pavlem Šporclem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám