Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) dorazila na premiéru nového sci-fi Interstellar s minimem make-upu. Nestihla se doma nalíčit, a tak zvládla pár triků v obchodě se šminkami v nákupním centru, kde se premiéra konala.

"Vrátila jsem se z turné a od té doby jsem se nemalovala. Neměla jsem žádnou práci, byla jsem jen doma nebo s malou na plavání. Dneska jsem začala hledat kosmetickou taštičku a zkrátka jsem ji nenašla," vysvětlila Super.cz Marta, která i prakticky nenalíčená vypadá parádně.

V Německu, kde byla na turné se svojí kapelou, s ní byli partner Miroslav Verner i dcera Maruška. "Byli jsme celá rodina. Užívala si to. Maruška byla neustále s námi, chodili jsme plavat, viděli jsme v každém městě, kde jsme hráli, zoologickou zahradu, navštívili jsme všechna dětská hřiště. Vrátili jsme se absolutně unavení, malá nás pořádně vyřídila, já jsem do toho ještě hrála dvouhodinové koncerty. Byl to fakt nářez," upřesnila Jandová.

"Pro nás je nejdůležitější trávit spoustu času spolu. Maruška je každý den jiná. Malé dítě je nejlepší kino na světě," uzavřela zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám