Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Eva Herzigová (51) přijela do Prahy uvést nový film Pohádkář, v němž hraje jednu z hlavních rolí. Většina natáčení ji prý bavila, ale přiznala jedno zklamání. Čekala totiž vyhrocenější sexuální scény s Jiřím Macháčkem. A to přijela natáčet s tříměsíčním miminkem.

Herzigová si postěžovala, že režisér Vladimír Michálek všechny drsnější scény vyškrtal, a ve filmu tak zbyla spíš romantika. Jinak se jí ale natáčení líbilo a pochvalovala si, jak se přiučila od Ani Geislerové a Jiřího Macháčka, na jejichž scénu se byla podívat ještě předtím, než začala sama točit. Zvláště ji pobavilo, že když si Macháček nemohl vzpomenout na svoji repliku, pomlku pojal jako součást role. "Řekla jsem si, že to taky zkusím," smála se Herzigová.

Na tiskové konferenci k filmu, který bude do kin uveden ve čtvrtek, se Eva objevila v nádherném modelu luxusní značky, jíž je tváří. Ještě luxusnější bude mít bezpochyby na slavnostní premiéře. A když jsme ji viděli tváří v tvář, ujistili jsme se, že naživo vypadá stejně nádherně jako na fotografiích nebo v reklamních spotech. Rozhodně to není žádná utahaná matka tří dětí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám