Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu ze čtyř krásných žen, jež hrají ve filmu Pohádkář, jsme do chvíle, než jsme film zhlédli, neznali. "To bude tím, že jsem jen příležitostná herečka, dokonce bych řekla i neherečka," smála se půvabná Mariana Kroftová.

"Poprvé si mne vybral režisér Vladimír Michálek, tuším už před sedmi lety, do svého filmu O rodičích a dětech, když viděl moji fotku v castingové agentuře. Prý ho zaujaly moje oči. A teď si na mne znovu vzpomněl. Svět filmu je pro mne příjemné zpestření, mám ho ráda, ale je to těžká profese," vysvětlila.

Kde se ale vůbec vzala v castingové agentuře, když netoužila po herectví? "Před lety, a možná už se tomu těžko věří, jsem si přivydělávala vedle školy modelingem. Byla jsem spíš řemeslník modelingu na takové běžné reklamy," upřesnila Mariana, která ale pracovala mj. i s bývalou Miss ČR Helenou Houdovou, s níž kdysi uvízla i v Brazílii.

"Jsem vystudovaný speciální pedagog a té profesi se také věnuji. Pracuji v neziskovém oboru. Léta jsem pracovala v dětském krizovém centru, teď mám vlastní projekty pro klienty z dětských domovů. Také mám vlastní nadační fond Fragilis, takže je to takové širokospektré," objasnila, čemu se věnuje v běžném životě.

Reklama

Další články

Načítám