Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Důsledky popíjení vína od desáté dopolední či pizzy prokládané fastfoody během natáčení britské televizní reality série The Only Way Is Essex na sebe nenechaly dlouho čekat. Frankie Essex se ale už dál nedokázala dívat na své povadlé bříško a kyprý zadek a odhodlala se k drsnému hubnoucímu režimu. Kromě striktně daného denního jídelníčku do boje zapojila i hvězdného trenéra Iana Guildforda, který jí připravil dvouměsíční zápřah.

Frankie za trenérem docházela čtyřikrát denně. Po osmi týdnech posilování a odpírání dobrot i alkoholu má atraktivní blondýnka o 12 kilogramů méně. Nyní tak dosahuje váhy 67 kilogramů, což je při její výšce 174 centimetrů tak akorát.

„Cítím se jako znovuzrozená. Měla jsem panické stavy, když jsem s trenérem začínala cvičit. Nemyslela jsem si, že budu schopná to zvládnout, a byly chvíle, kdy mi bylo tak zle, že se mi těžko dýchalo. Ale pak jsem se dostala do pravidelné rutiny a vnímala jsem, jak se měním. Cítím se teď mnohem sebevědomější a zdravější,“ shrnula své dojmy Frankie, která má prý problémy s jo-jo efektem od chvíle, kdy si její matka Tina v roce 2000 vzala život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám