Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extravagancí posedlá umělkyně Jana Kratochvílová (61) pokaždé překvapí šíleným převlekem, který hýří originalitou, protože něco takového prostě jen tak nevymyslíte.

Už jsme ji měli možnost vidět ve strašidelném převleku připomínajícím mrtvolu, s replikou tanku na hlavě či s hrůzostrašnou potápěčskou maskou.

Naposledy si tato bláznivá interpretka hitů V stínu kapradiny a Dlouhá bílá žhnoucí kometa nasadila přes pusu cedník a vypadala jako návštěva z jiné planety. Jako blízké setkání třetího druhu pak vypadá i její povídání v dnešním Top Star magazínu.

V naší ukázce ostatně uslyšíte, jak se rozpovídala o tom, co se s jejím tělem děje, když si dá něco dobrého k jídlu.

„Chápete to, že my krmíme tělo, který je hologram, to je, jako kdybyste krmili fotku, ale my nejsme to tělo, my jsme spirit,“ šokovala osobitá zpěvačka.

„Samozřejmě si dám ráda večeři, když mi Jirka (partner a bubeník Jiří Hrubeš) uvaří něco dobrýho a já pak opět zase spadnu do reálu. Takže hurá na výbornou večeři a po večeři se znovu pokusíme dostat zpátky do ráje,“ vyzývala zpěvačka, která svými módními kreacemi předčí i Lady Gaga s Leošem Marešem dohromady, své fanoušky. Už teď se děsíme toho, jaká další moudra nám tato neotřelá bytost prozradí příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám