Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psal se rok 1997 a britská dívčí skupina Spice Girls se ocitla na vrcholu tehdejší popové scény. Jejich úspěchy se přirovnávaly k Beatlemánii. Debutové album Spice Girls bylo toho roku nejprodávanější deskou a s 28 milióny prodanými nosiči zároveň patří do stovky nejprodávanějších alb všech dob. Ke "spajskám" neodmyslitelně patřily boty na vysokých platformách a k Mel B jako Scary Spice pak oděvy se zvířecím potiskem. Jeden z těch nejlegendárnějších Mel B po letech znovu probudila k životu v rámci oslav Halloweenu.

Dnes už devětatřicetiletá zpěvačka dorazila v leopardím oblečku zvaném catsuit na páteční párty k Jonathanovi Rossovi a vzala s sebou i celou rodinu. Zatímco manžel Stephen Belafonte měl ‚rozepnutou‘ tvář vlkodlaka a ani kostýmy jejích dcer Madison, Phoenix a Angel nebyly úplně snadno identifikovatelné, jejich máma jako své alter ego zabodovala na celé čáře.

Nestárnoucí Melanie vypadá v leopardím oblečku stejně skvěle jako před sedmnácti lety na nejrůznějších událostech, koncertech či na předávání hudebních cen Billboard v Las Vegas. Jen ten dekolt je o něco plnější...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám