Hlavní obsah
Článek

Doposud žili všichni v domnění, že se Miloš Forman do Čech už nepodívá. Tvrdila to aspoň jeho manželka Martina, která se nechala slyšet, že slavný dvaaosmdesátiletý režisér se už ze zdravotních důvodů necítí na náročné cestování přes oceán.

Při své aktuální návštěvě Prahy, kde Martina prezentuje svou novou knihu o Pavlíně Pořízkové, se ale nechala slyšet, že se její manžel do rodné země nejspíš přece jen podívá. „Manžel teď se mnou do Čech nechtěl, že je to dlouhá cesta. Ale ten den, kdy jsem odlétala, se mnou seděl u jídla a říkal, jak ho mrzí, že taky nepoletí. Tak to chceme příště lépe naplánovat,“ přislíbila spisovatelka. Touto informací jistě potěší nejen Formanovy české přátele, ale také jeho fanoušky.

Do Čech tentokrát Martinu nedoprovázeli ani její dva synové. „Příště určitě plánuju přijet i s dětmi. Teď to bylo divoké a kluci by se jenom nudili na pokoji,“ říká Formanová, která je ráda, že má čas na to, aby se věnovala propagaci své knihy Případ Pavlína a svým pražským přátelům.

Reklama

Další články

Načítám