Hlavní obsah
Článek

Je to sotva měsíc, co česko-britská porota projektu Boyband objevila v Praze pětici talentovaných mladých zpěváků, kterým v jediném okamžiku jako mávnutím kouzelného proutku začala krůček po krůčku měnit život od základů. Dnes, o pět týdnů později, má nový česko-slovenský boyband za sebou obrovské kvantum práce a ještě větší před sebou.

"Kluci už stihli absolvovat všechny kroky potřebné k tomu, aby mohli brzy představit svůj první oficiální singl," prozrazuje český producent, agentura Nemoros. V rámci procesu přípravy debutového singlu si členové boybandu užili přeměnu image v rukou těch nejpovolanějších stylistů v Praze a úpravu účesů u hairstylistů z prestižního bratislavského studia.

Mají za sebou tréninky pod vedením jedné z nejvyhledávanějších slovenských hlasových pedagožek i první hlasové zkoušky v Praze pod taktovkou britské koprodukce, Andyho Murrayho, který speciálně kvůli boybandu přiletěl až z Londýna. "Fantastický den! Naše skupina je ještě mnohem lepší, než jsem očekával! Kluci jsou velcí profesionálové, příjemní, talentovaní a zábavní," zhodnotil Andrew bezprostředně po zkušebních nahrávkách a chlapce pozval do nahrávacího studia v Londýně.

Tam pár dní nato vznikl jejich první oficiální singl. Celou skupinu čekalo ještě několik dní na chorvatském pobřeží, kde k singlu natočili videoklip. "Debutový singl je o létě, a protože nás už léto opustilo, vydali jsme se ho hledat na chorvatský ostrov Cres," upřesnil management skupiny.

Pětice kluků ve složení Matt Bláha (17) z Tisej, Marthy Duffek (16) ze Zlína a Norbert Brand (18) ze Šaly, Peter Juhás (18) z Lučence a Mário Bendík (21) z Prešova je nadšená, co za čtyři týdny prožila a jak se postupně blíží k pomyslné slávě. A producenti slibují, že se nebude jednat pouze o tu lokální, českou a slovenskou, jakou mají za sebou třeba Lunetici, jejichž členové u výběru zpěváků byli, ale o mezinárodní.

Reklama

Další články

Načítám