Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár lety se rozhodně nezdálo, že je Joseph Baena synem akčního veterána a nejopěvovanějšího kulturisty všech dob Arnolda Schwarzeneggera (76). Během dospívání to nebyl žádný atlet, naopak se mu kolem pasu tvořila slušná tuková zásoba. Joseph se ale hodně vytáhl, dal se na plavání a dětské faldy jsou minulostí.

Hercův dlouho utajovaný potomek, jehož totožnost vyšla najevo v roce 2011, se v srpnu účastnil například i hollywoodské premiéry snímku Expendables 3 v TCL Chinese Theatre, kam vzal svou blonďatou přítelkyni, již láskyplně držel za ruku. Z dětství Josephovi zůstala snad jen kudrnatá kštice.

Schwarzenegger se k otcovství syna, kterého má s uklízečkou Mildred Baenou, přiznal v květnu 2011. Podsaditá Mexičanka se o domácnost slavného Terminátora starala dvacet let. Své manželce Marii Shriver o tom pověděl dřív, proto se v té době již vědělo o jejich rozchodu. Se Shriver má bývalý kalifornský guvernér čtyři děti. Nejmladší Christopher je přitom stejně starý jako Joseph. Hercova žena a milenka rodily pět dní po sobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám