Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, na moderátora primáckých Diváckých zpráv Tomáše Krause přišla stížnost, že příliš hlasitě kopuluje se svou partnerkou, a ruší tak noční klid. Jeho domnělá milá měla při milostných hrátkách vydávat hlasité zvuky, řvát a hafat, což osazenstvo domu, v němž Kraus bydlí, znechucovalo. Reportér si ale nařčení nenechal líbit a na stížnost odpověděl vskutku svérázně.

Na místo v domě, kde už byla vyvěšena původní listina s kritikou hlasitosti jeho údajné slečny, přilepil dopis, v němž si ze sousedů dělá legraci.

„Moc mě těší, že si všichni v baráku myslíte, že jsem sexuální mlátička, a bojíte se cokoliv říct. Ale jediné, co extrémně nesnáším, je křivda. Jako řádný spoluobčan a spolubydlící Vás upozorním, že to Vámi nazývané hafání a řvaní je z bytu nade mnou. To je sranda, co? Já tu žádnou sirénu ani fenu nemám. A navíc mně sousedé, vydávající leckdy brutální zvuky, nevadí – není nic krásnějšího než spokojené partnerství,“ vysmívá se a tvrdí, že by si ze skutečných narušovačů nočního klidu měli ostatní vzít inspiraci.

„Takže prosím: kdokoliv máte jakýkoliv problém – přijďte a nebojte se, pistoli nechám v šuplíku, to byl vtip, mám tu samopal,“ dodal Tomáš Kraus, kterého na celé situaci štve snad jen to, že si i kvůli tomu uvědomil, že už je několik let bez partnerky…

Reklama

Další články

Načítám