Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Proč už Bruce Jenner dávno nekápnul božskou? Nevlastní táta sester Kardashianových a biologický otec Kendall a Kylie Jenner prochází viditelnou transformací, ale oficiálně on ani nikdo z jeho rodiny informace o změně pohlaví stále nepotvrdil. Ke všem vizuálním proměnám v obličeji, o které se postarali plastičtí chirurgové, si přitom nechává narůst vlasy, a dokonce si i lakuje nehty na červeno. Již koncem ledna přitom podstoupil operativní odstranění ohryzku. Tak nač ty štráchy...

Kolem bývalého olympijského šampiona v desetiboji je poslední dobou hodně rušno. Momentálně prochází rozvodem třiadvacetiletého manželství s Kris Jenner (58) a fotografové jej navíc nedávno přistihli v přítomnosti nové ženy.

I kvůli svému tajnůstkaření kolem změny pohlaví jsou mu však paparazzi stále v patách a zaměřují se například na jeho návštěvy salónů krásy. S touto precizní manikúrou v jeho luxusním Cadillacu Escalade jej v úterý na jeho 65. narozeniny zvěčnili nedaleko domova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám