Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konkurz na nový muzikál složený z hitů Václava Neckáře (80) Mýdlový princ se přihlásilo na sto padesát uchazečů. A každý se snažil porotce v čele s bratry Neckářovými a režisérem Radkem Balašem něčím zaujmout. Na to, co předvedl syn muzikanta Karla Vágnera, ovšem neměl nikdo.

Pepa Vágner totiž na jevišti Divadla Broadway předvedl improvizovaný striptýz. Nesvlékl se ovšem do naha, ale jen do nátělníku a obřích plenkových kalhotek, které si nacpal pod džíny. "Přišlo mi, že k písničce, kde zpívám o dvou půlkách, se to hodí," krčil rameny mladý zpěvák. Faktem je, že jen on a Míša Nosková (41), která předvedla jednu ze svých nejvyvedenějších skladeb, dokázali na tváři Václava Neckáře vzbudit úsměv.

Ze známějších tváří se ukázali ještě Miroslav Hrabě a Petra Pudová, které známe i ze seriálů. Avizovaná Olga Lounová (43) měla zpožděné letadlo a produkce marně pátrala i po finalistce Hlasu Veronice Stýblové. Dlužno ovšem říct, že do muzikálu je obsazena i řada opravdu známých tváří, s nimiž se v tuto dobu podepisují smlouvy a jejichž jména budou již brzy postupně odtajněna.

Reklama

Další články

Načítám