Hlavní obsah
Článek

Po delší době pracovního klidu Alena Antalová (51) opět neví, kam dřív skočit. „Rodina mě v práci maximálně podporuje, dokonce teď rozhodla i o tom, že mám vzít krásnou nabídku na muzikál Mamma Mia!, i když se zkouší a hraje v Praze a my žijeme v Brně. Ale doufám, že to budeme dobře zvládat, vše je naplánované,“ vysvětlila s úsměvem krásná blondýnka.

Co se týče sportu, na ten moc času Alena nemá, ale v podstatě i pohyb na jevišti se dá brát jako fyzická aktivita. „Kromě toho už se pořádně stíhám věnovat jenom dětem. Ale chtěla bych zkusit hot jógu, kdybych našla čas,“ svěřila se. „Relaxovat individuálně je pro mě dost těžké, k tomu se dostanu málokdy, ale mám ráda výlety s dětmi, hraní, plavání. Výborné je ale i nicnedělání, to si užíváme hodně,“ dodala se smíchem herečka, která své děti ale jinak ke sportu samozřejmě vede. „Sport je kromě fyzických zdatností učí disciplíně, zodpovědnosti, spravedlnosti a taky tak zjistí, že věci nejsou zadarmo,“ říká.

Fyzická zdatnost a pohoda je však u téhle pohledné čtyřicítky tak trochu daná už jenom tím, že kromě toho, že dělá vše s láskou a nadšením, také nekouří, nepije a s celou rodinou zdravě jí. „A hlavně se snažím být šťastná, to mi přijde zásadní,“ prozradila svůj recept na spokojený život herečka.

Aby toho nebylo málo, tak sympatickou herečku 8. listopadu ještě čeká účast na akci Maminy Run na sportovním veletrhu na brněnském výstavišti.

Reklama

Další články

Načítám