Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Renata Langmannová (37) už v Čechách prakticky nepracuje. Pro české klienty už je drahá a navíc je prý úroveň modelingu u nás bídná. Pokud by Renatě nyní ale vyšla kampaň, kde je v neužším výběru, mohla by mít na několik let vystaráno.

"Celé léto jsem byla v Miláně, stále jsem se tam vracela, teď jsem natáčela reklamu v Athénách, točila videoklip v Egyptě, jezdím hodně do Německa. Teď se chystám zase do světa, možná Londýn. Pracuju v Čechách už hrozně málo, kvalitních akcí ubylo. Fotím už jen pro časopisy, občas nějaká kampaň, přehlídka. Ale už jen opravdu výjimečně," řekla Super.cz Renata, která nyní bojuje o celosvětovou kampaň.

"Je ve hře, držím si pěsti, doufám, že to vyjde. Konkurence je pořád dost velká, kdyby to vyšlo, tak by to bylo skvělý. Jde o velmi prestižní kampaň na spodní prádlo," dodala Langmannová, kterou jsme zastihli ve spa centru v Praze. "Chodím pravidelně cvičit, je potřeba se udržovat ve formě. A po cvičení je hrozně fajn se uvolnit v sauně či vířivce," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám